Förlängning av branschavtal för Järnvägsinfrastruktur

Förlängning av branschavtal för Järnvägsinfrastruktur
Den 29 april kom Almega överens med Seko, ST, Sveriges Ingenjörer, SRAT och Ledarna om att förlänga avtalen för anställningsvillkor och löner inom branschen Järnvägsinfrastruktur i sju månader, till och med 30 november 2020.

Förhandlingarna om nya avtal återupptas så snart det finns förutsättningar för detta, dock senast den 1 november 2020.

I nuläget finns ingen överenskommelse om löneökningar för 2020. Det finns heller ingen överenskommelse om att eventuella löneökningar skall gälla från 1 maj. Nivå och datum för löneökningar beslutas i den kommande förhandlingen. Det är alltså inte överenskommet om retroaktiva löneökningar för 2020 skall utgå eller ej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *